SPANJE2DEHUIS LOGO

Santa Rosalía Lake and Life Resort

Santa Rosalía Lake and Life Resort is een nieuw en indrukwekkend resort aan de Costa Cálida, uniek in Europa! Het ligt tussen het dorpje Torre-Pacheco en de kustplaats Los Alcázares. De oppervlakte van het resort is ongeveer 700.000 m². De beplanting bestaat uit een mix van 4.000 mediterrane bomen, waardoor een natuurlijke en duurzame leefomgeving ontstaat. De luxe woningen zijn gesitueerd rond een centraal park dat alleen bestemd is voor de bewoners. Het centrale park is voorzien een spectaculaire lagune met 2 eilanden en 4 witte stranden van totaal 8.000 m², een beach club met restaurant plus fitness en een paar kilometer aan wandelpaden. 

La Reserva

Aan de rand van Santa Rosalía ligt La Reserva, een enorme tuin van 124.000 m². Alle wandelpaden in het resort leiden naar La Reserva, welke verdeeld is in verschillende recreatiezones waar u kunt ontspannen of sporten beoefenen, zoals adventure golfen, disc golf – golfen met een frisbee-achtige disc, tafeltennissen, basketballen, padel-tennis en schaken. Er zijn diverse plekken tussen het groen waar yoga, pilates of ontspanningsoefeningen gedaan kunnen worden. Daarnaast is er een barbeque tuin en snackbar aanwezig.

Bekijk onze woningen

Bent u geïnteresseerd in een woning op het Santa Rosalía Lake and Life Resort? Spaanje2deHuis is benoemd tot preferred makelaar op Santa Rosalía Lake and Life Resort. Wij hebben vele klanten mogen begeleiden op dit resort. En wij laten u met veel plezier onze unieke nieuwbouwprojecten zien op Santa Rosalia Lake & Life Resort. Samen vinden wij uw droomwoning op deze unieke plek.

Wist u dat wij u ook na de aankoop van dienst zijn? Wij helpen met u woon- en autoverzekering, inrichting, sleutelbeheer en verhuur. U wordt bij ons van begin tot eind ontzorgd.

Bekijk hieronder ons aanbod.

Ontdek onze woningen!

Contact

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Name

Compare listings

Vergelijken